Agenda voorpagina

30-08-2019
19:30 uur

Je wist het misschien nog niet, maar zoals alle andere jaren wordt het Strienekamp weer georganiseerd!! Waar het in 2003 begon als een soort ‘probeersel’, is het inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Brabant en omstreken. Wat zeg ik? Brabant? Nederland en omstreken!

Wil jij mee, doe dan het volgende: Vul dit formulier helemaal in en lever het zo spoedig mogelijk in bij Marije Zijlmans of bij Nikki van der Zee. Je kunt het formulier ook opsturen naar Marije, Voorstraat 55, 4797 BE Willemstad of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt je tot uiterlijk 1 Juni 2019 opgeven. 

Deelname kost € 60,- , zorg dat dit wordt overgemaakt naar;

Rabobank: NL31RABO0140747370 t.n.v. De Striene West Brabant o.v.v. je voor+achternaam en Strienekamp 2019

Als je bent ingeschreven ontvang je van ons in juli 2019 de speciale kampkrant waarin alle belangrijke zaken staan vermeld!!

Wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Nikki van der Zee   06-14911037 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marije Zijlmans  0168-472147   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook dit jaar belooft het weer een groot feest te worden, en de begeleiding staat op het punt om het kamp ook dit jaar weer naar onovertroffen en/of legendarische hoogtes te tillen. Maar, dat kunnen we natuurlijk niet alleen… Daar hebben we jou voor nodig!

Dus, ben jij tussen 7 en 18 jaar? Hou je ervan om spelletjes te winnen? En vooral: ben je niet bang om vies te worden? Dan is dit jouw kans om met vriendjes en vriendinnetjes van het schaatsen, skeeleren, fietsen en shorttracken drie dagen lang plezier te maken. In teams zullen jullie gaan strijden om de fel begeerde Gouden schaats. De prijs waar degenen die hem ooit gewonnen hebben nog steeds dagelijks aan terugdenken… De prijs die zelfs Sven Kramer  en Ireen Wüst nog nooit

Nieuws


Vrijdag 17 mei organiseerden De Striene en Ballangrud de eerste van 2 fietstijdritten van de Klaverblad competitie. Het deelnemersveld is wel eens groter geweest, maar de deelnemers die er waren reden hard. Bij de dames verbeterde Ingrid van den Wijngaard het parcoursrecord. Bij de heren bleef dat staan, maar Lars Mengerink komt steeds dichter in de buurt. Dat blijft voorlopig staan op 9,22 gereden door Jeffrey Doornbusch.

Uitslag tijdrit

De starters zorgen er voor dat de rijders keurig om de minuut starten.

Vrijdag 17 mei organiseerden De Striene en Ballangrud de eerste van 2 fietstijdritten van de Klaverblad competitie. Het deelnemersveld is wel eens groter geweest, maar de deelnemers die er waren reden hard. Bij de dames verbeterde Ingrid van den Wijngaard het parcoursrecord. Bij de heren bleef dat staan, maar Lars Mengerink komt steeds dichter in de buurt. 

Uitslag tijdrit

De starters zorgen er voor dat de rijders keurig om de minuut starten.

Zaterdag 29 september werd met de finale van het Klaverblad Bredaas Inlineskate kampioenschap afscheid genomen een geslaagd zomerseizoen. Zoals zo vaak afgelopen zomer scheen ook nu weer de zon uitbundig. Het was genieten op het Cor Vlemmix parcours naast de ijsbaan.

Door de jeugd van De Striene en Ballangrud werd behoorlijk strijd geleverd om de podiumplaatsen. Dankzij de bekwame jury liep alles op rolletjes en na iets meer dan een uur werd de wedstrijd afgerond en kon de stand worden opgemaakt. De prijzen werden deze keer uitgereikt door Marco Inghels van onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen. Naast de bekers en medailles had Kleverblad voor iedereen ook nog een extra presentje meegenomen. Na de prijsuitreiking was er voor iedereen taart. Dat na afloop alles op was, geeft wel aan dit dit goed in de smaak viel. Iedereen keerde dan ook tevreden huiswaarts. Tot op de ijsbaan.

Uitslagen:

/files/Eindklassement_2018.pdf

/files/Uitslag_29_sep_2018.pdf

Starter Hans de Bruijn schiet een deelnemer weg terwijl de jury er klaar voor is.

Starter Hans de Bruijn

Jury in actiellert