Agenda voorpagina

11-06-2022
Vanaf 11:00 uur

Slotbijeenkomst wedstrijdrijders De Striene

Zaterdagochtend 11 juni willen we alsnog het wedstrijd schaatsseizoen alsnog afsluiten. Wedstrijdschaatsers, trainers, overige leden en belangstellenden zijn daarbij van harte welkom.

De bijeenkomst begint om circa 11:15 uur na afloop van de skeelertraining en wordt gehouden in de Kantine bij de skeelerbaan. naast de ijsbaan.
We sluiten om circa 12:30 uur af.

Noteer deze bijeenkomst alvast in je agenda. Bestuur en TC De Striene stellen je komst zeer op prijs. 

Onder het genot van koffie/ thee of fris wordt terug geblikt op het schaatsseizoen met als bijzonderheden:
-          Wie wint de Jan Blok Trofee?
-          Wie heeft het hoogste percentage PR’s gescoord en wint de PR-bokaal
-          Huldiging van de kampioenen
-          Uitreiking van de envelopjes voor de podiumplaatsen
-          Uitreiking van de clubrecord certificaten
-          Overige bijzondere prestaties zoals NK clubs
-          Vooruitblik nieuw seizoen 

Voor alle aanwezige wedstrijdschaatsers zal een exemplaar beschikbaar zijn van de nieuwe Tijden 2021-2022 met veel informatie van afgelopen schaatsseizoen..

Nieuws


Zaterdag 25 september nam De Striene in Heerenveen deel aan het NK clubs. Hiervoor waren door de KNSB de beste 14 verenigingen van Nederland geselecteerd. Een geweldige ervaring voor onze schaatsers. Uiteindelijk eindigde De Striene op plaats 13.

Zaterdag 26 juni kon het dan eindelijk weer. In Stevensbeek werd de eerste skeelerwedstrijd gehouden van de regio competitie zuid. Van De Striene vertrok op zaterdagochtend een grote afvaardiging jeugdleden naar oost Brabant om aan deze wedstrijd deel te nemen. Het werd een geslaagde kennismaking met het wedstrijdseizoen met voor onze jeugdleden veel podiumplaatsen.

De deelnemers van de Striene

 

Schaatsvereniging De Striene heeft  zaterdag 5 oktober in Heerenveen deelgenomen aan de tweede editie van het NK clubs. Voor dit officieuze NK waren 14 schaatsverenigingen geplaatst. Per vereniging reden 6 junioren en 8 senioren ieder 1 afstand. Het was een geweldige ervaring voor onze schaatsers om te moeten schaatsen tegen toppers als Patrick Roest, Ireen Wúst, Hein Otterspeer, Jan Smeekens, Antoinette de Jong en Lotte van Beek. Maar onze eigen toppers Imke Vormeer en Louis Hollaar deden hier weinig voor onder. Uiteindelijk legde De Striene beslag op een eervolle 12e plaats, maar een top tien positie was niet ver weg. Dat is ons doel voor volgend jaar! Twee vloggende jeugdleden zorgden er voor dat ook aandacht werd besteed aan allerlei randzaken.

Het complete Striene-team