Agenda voorpagina

18-01-2020
18:30 uur

Op zaterdag 18 januari 2020 worden van 18.30- 21.30 uur onze clubkampioenschappen langebaan en marathon gehouden.

Naast het clubkampioenschap langebaan organiseren we op deze avond ook weer het clubkampioenschap Mass start. De dames rijden 8 ronden en de heren 12 ronden.

Aanmelden:
Leden van De Striene kunnen zich met hun KNSB-registratienummer (1-nummer) inschrijven via de website van de baancommissie: www.bcbreda.nlof www.knsbzuid.nl

Op deze website vind je alle informatie over de door de KNSB op de Bredase ijsbaan georganiseerde schaatswedstrijden.
Aanmelden kan ook per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Junioren en senioren kunnen aangeven of de 2e afstand ook een 500m moet zijn of dat ze een langere afstand (1000 bij junioren of 1500m bij senioren) willen rijden. Voor pupillen liggen de afstanden vast.

Afmelden:
Ben je aangemeld, maar kan je toch niet meedoen, dan is het voor de organisatie belangrijk om dat te weten. Afmelden kan op de wedstrijddag tot 15:00 uur per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleurwedstrijd
Ook dit jaar zullen we weer een kleurwedstrijd organiseren. Ook zijn er weer prijzen te winnen. Kleurplaten zijn vanaf de kerstvakantie op te vragen bij de trainers.

Nieuws


Schaatsvereniging De Striene heeft  zaterdag 5 oktober in Heerenveen deelgenomen aan de tweede editie van het NK clubs. Voor dit officieuze NK waren 14 schaatsverenigingen geplaatst. Per vereniging reden 6 junioren en 8 senioren ieder 1 afstand. Het was een geweldige ervaring voor onze schaatsers om te moeten schaatsen tegen toppers als Patrick Roest, Ireen Wúst, Hein Otterspeer, Jan Smeekens, Antoinette de Jong en Lotte van Beek. Maar onze eigen toppers Imke Vormeer en Louis Hollaar deden hier weinig voor onder. Uiteindelijk legde De Striene beslag op een eervolle 12e plaats, maar een top tien positie was niet ver weg. Dat is ons doel voor volgend jaar! Twee vloggende jeugdleden zorgden er voor dat ook aandacht werd besteed aan allerlei randzaken.

Het complete Striene-team

 

We hebben ons skeelerseizoen onder prima omstandigheden kunnen afsluiten. Tijdens de finale van het Klaverblad Bredaas Inlineskate kampioenschap bleef het droog met zelfs af en toe een zonnetje. De regen kwam pas na de wedstrijd.

Op een steeds verder opdrogende baan kon het volledige programma worden afgewerkt. Na afloop volgde de prijsuitreiking en was er taart voor iedereen. Hieronder de uitslagen. Foto's volgen binnenkortop Facebook. Hieronder podium meisjes pupillen 1

Daguitslag
Eindklassement

Vrijdagavond 6 september stond voor de Bredase schaatsers de laatste fietstijdrit op het programma. Hoewel de lucht er af en toe dreigend uitzag bleef het tijdens de tijdrit gelukkig helemaal droog. Pas na afloop begon het wat de druppelen. 

Na afloop werd in een vol ons Thuis onder het genot van een drankje de uitslag doorgenomen. Veel rijders zagen kans om een parcour PR te rijden. Ze zijn dus in vorm. 

Uitslag