Agenda voorpagina

21-09-2019
09:30 uur

Wedstrijd Stehmann competitie voor jeugd en senioren. Zie verder site schaatsen.nl van de KNSB. Locatie Cor Vlemmix Parcours.

Iedereen kan hier aan meedoen. 

Nieuws


Vrijdagavond 6 september stond voor de Bredase schaatsers de laatste fietstijdrit op het programma. Hoewel de lucht er af en toe dreigend uitzag bleef het tijdens de tijdrit gelukkig helemaal droog. Pas na afloop begon het wat de druppelen. 

Na afloop werd in een vol ons Thuis onder het genot van een drankje de uitslag doorgenomen. Veel rijders zagen kans om een parcour PR te rijden. Ze zijn dus in vorm. 

Uitslag

 

Voor onze jeugd is het een zwaar maar mooi kamp geweest. Deze keer moesten de teams tijdens een Boetkemp laten zien wat ze waard waren. Na een heel weekeinde te hebben gestreden bleek uiteindelijk TEAM GEEL Strienekamp 2019 te hebben gewonnen. Van harte gefeliciteerd.
Een jaar lang mag bij de teamleden de gouden schaats op de schoorsteenmantel staan te pronken.  

Team Geel

Vrijdagavond 30 augustus is het 17e Strienekamp weer van start gegaan. Nadat de ouders hun kroost hadden afgeleverd volgde er voor de kids een check-in met een aantal testen om te bekijken of ze Bootcampwaardig zijn. Zondagmiddag zijn de ouders weer welkom op het terrein. De Striene FB pagina biedt af en toe een glimp van het Bootcampleven en dat geldt ook voor de jeugd Whatsapp groep..