Agenda voorpagina

06-09-2019
18:45 uur

Vrijdagavond 6 september 2019 organiseren wij samen met Ballangrud en SSVB de laatste van de 2 fietstijdritten. De start is om 18:45 uur ten noorden van Terheijden.
Het tijdritparcours is ongewijzigd: Schuivenoordseweg Brede weg en Moerdijkse weg. Start is bij viaduct Moerdijkse weg onder de A59. Na afloop nemen we onder het genot van een drankje de uitslag nog even door bij ons Thuis te Terheijden. Ook worden dan de eindklassementen opgemaakt en bijbehorende prijzen uitgereikt.

Deelnemers

Wil je meedoen aan de tijdrit, meld je dan hieronder aan.


Aanmeldformulier tijdrit Klaverbladcompetitie

security image

 

Nieuws


Vrijdag 17 mei organiseerden De Striene en Ballangrud de eerste van 2 fietstijdritten van de Klaverblad competitie. Het deelnemersveld is wel eens groter geweest, maar de deelnemers die er waren reden hard. Bij de dames verbeterde Ingrid van den Wijngaard het parcoursrecord. Bij de heren bleef dat staan, maar Lars Mengerink komt steeds dichter in de buurt. Dat blijft voorlopig staan op 9,22 gereden door Jeffrey Doornbusch.

Uitslag tijdrit

De starters zorgen er voor dat de rijders keurig om de minuut starten.

Vrijdag 17 mei organiseerden De Striene en Ballangrud de eerste van 2 fietstijdritten van de Klaverblad competitie. Het deelnemersveld is wel eens groter geweest, maar de deelnemers die er waren reden hard. Bij de dames verbeterde Ingrid van den Wijngaard het parcoursrecord. Bij de heren bleef dat staan, maar Lars Mengerink komt steeds dichter in de buurt. 

Uitslag tijdrit

De starters zorgen er voor dat de rijders keurig om de minuut starten.

Zaterdag 29 september werd met de finale van het Klaverblad Bredaas Inlineskate kampioenschap afscheid genomen een geslaagd zomerseizoen. Zoals zo vaak afgelopen zomer scheen ook nu weer de zon uitbundig. Het was genieten op het Cor Vlemmix parcours naast de ijsbaan.

Door de jeugd van De Striene en Ballangrud werd behoorlijk strijd geleverd om de podiumplaatsen. Dankzij de bekwame jury liep alles op rolletjes en na iets meer dan een uur werd de wedstrijd afgerond en kon de stand worden opgemaakt. De prijzen werden deze keer uitgereikt door Marco Inghels van onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen. Naast de bekers en medailles had Kleverblad voor iedereen ook nog een extra presentje meegenomen. Na de prijsuitreiking was er voor iedereen taart. Dat na afloop alles op was, geeft wel aan dit dit goed in de smaak viel. Iedereen keerde dan ook tevreden huiswaarts. Tot op de ijsbaan.

Uitslagen:

/files/Eindklassement_2018.pdf

/files/Uitslag_29_sep_2018.pdf

Starter Hans de Bruijn schiet een deelnemer weg terwijl de jury er klaar voor is.

Starter Hans de Bruijn

Jury in actiellert