Agenda voorpagina

26-01-2019
18:30 uur

Op zaterdag 26 januari 2019 worden van 18.30- 21.30 uur onze clubkampioenschappen langebaan en marathon gehouden.

Naast het clubkampioenschap langebaan organiseren we op deze avond ook weer het clubkampioenschap marathon. De dames rijden 12 ronden en de heren 18 ronden.

 

Bij het clubkampioenschap starten de pupillen als eerste en zijn dan ook mooi op tijd klaar. Na afloop van hun afstanden zal de evenementencommissie vast weer voor een gezellige activiteit zorgen. De prijsuitreiking voor de pupillen is al vrij snel na afloop van de wedstrijd.

Aanmelden:

Leden van De Striene kunnen zich met hun KNSB-registratienummer (1-nummer) inschrijven via de website van de baancommissie: www.bcbreda.nl of www.knsbzuid.nl

Op deze website vind je alle informatie over de door de KNSB op de Bredase ijsbaan georganiseerde schaatswedstrijden

 

Overige deelnemers kunnen zich per mail aanmelden. Mail onderstaande gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws


Zaterdag 29 september werd met de finale van het Klaverblad Bredaas Inlineskate kampioenschap afscheid genomen een geslaagd zomerseizoen. Zoals zo vaak afgelopen zomer scheen ook nu weer de zon uitbundig. Het was genieten op het Cor Vlemmix parcours naast de ijsbaan.

Door de jeugd van De Striene en Ballangrud werd behoorlijk strijd geleverd om de podiumplaatsen. Dankzij de bekwame jury liep alles op rolletjes en na iets meer dan een uur werd de wedstrijd afgerond en kon de stand worden opgemaakt. De prijzen werden deze keer uitgereikt door Marco Inghels van onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen. Naast de bekers en medailles had Kleverblad voor iedereen ook nog een extra presentje meegenomen. Na de prijsuitreiking was er voor iedereen taart. Dat na afloop alles op was, geeft wel aan dit dit goed in de smaak viel. Iedereen keerde dan ook tevreden huiswaarts. Tot op de ijsbaan.

Uitslagen:

/files/Eindklassement_2018.pdf

/files/Uitslag_29_sep_2018.pdf

Starter Hans de Bruijn schiet een deelnemer weg terwijl de jury er klaar voor is.

Starter Hans de Bruijn

Jury in actiellert

 

Vrijdagavond 31 augustus hebben we het tijdritseizoen onder prima omstandigheden afgesloten.

Door de deelnemers zijn weer hele snelle tijden op de klokken gezet. Bij de dames verbeterde Ingrid van den Wijngaard het 10 jaar oude parcoursrecord van Jaike de Graaf met 15 seconden. De nieuwe toptijd is 10,35. Het eindklassement over twee tijdritten is bij de dames gewonnen door Nikki van der Zee voor Bibi Arts en Bo Mengerink.

Bij de heren was Jeffrey Doornbusch opnieuw de snelste voor Richard van Schie en Lars Mengerink. Hier bleef het parcoursrecord net buiten bereik.

Uitslag: /files/Uitslag_tijdrit_31_augustus_2018.pdf

Maandag 25 juni werd onder zomerse omstandigheden de tweede jeugdwedstrijd afgewerkt. Voor de jeugd van Ballangrud was dit gelijk het clubkampioenschap voor de jeugd.

Met in totaal 49 deelnemers is de organisatie heel tevreden. De jeugd maakte er een mooie wedstrijd van. Door de toch wel stevige wind was het af en toe behoorlijk buffelen.

Uitslagen en tussenklassement via onderstaande links

/files/Uitslag_25_juni_2018.pdf
/files/Tussenklassement_25_juni_2018.pdf