Agenda voorpagina

31-08-2018
18:45 uur

Vrijdagavond 31 augustus 2018 organiseren wij samen met Ballangrud en SSVB de laatste van de 2 fietstijdritten. De start is om 18:45 uur ten noorden van Terheijden.
Het tijdritparcours is ongewijzigd: Schuivenoordseweg Brede weg en Moerdijkse weg. Na afloop nemen we onder het genot van een drankje de uitslag nog even door bij cafe De Zevende hemel, hoofdstraat 20 te Terheijden. Ook worden dan de eindklassementen opgemaakt en bijbehorende prijzen uitgereikt.

Nieuws


Maandag 25 juni werd onder zomerse omstandigheden de tweede jeugdwedstrijd afgewerkt. Voor de jeugd van Ballangrud was dit gelijk het clubkampioenschap voor de jeugd.

Met in totaal 49 deelnemers is de organisatie heel tevreden. De jeugd maakte er een mooie wedstrijd van. Door de toch wel stevige wind was het af en toe behoorlijk buffelen.

Uitslagen en tussenklassement via onderstaande links

/files/Uitslag_25_juni_2018.pdf
/files/Tussenklassement_25_juni_2018.pdf

Na de succesvolle start vorig jaar organiseren wij ook dit seizoen samen met Ballangrud drie wedstrijden om het Klaverblad Bredaas Inline Skate jeugdkampioenschap. Zaterdagochtend 9 juni 2018 was de eerste wedstrijd. Deze wedstrijd werd gecombineerd met het clubkampioenschap van De Striene. De tweede wedstrijd op maandagavond 25 juni is gelijk met het jeugdkampioenschap van Ballangrud. 

De jeugdige deelnemers hebben heerlijk strijd geleverd. Dankzij het mooie zomerweer was het voor iedereen genieten op de baan. In iets meer dan een uur was het programma afgerond en keerde iedereen tevreden huiswaarts. Hopen dat we 25 juni ook mooi weer hebben.

Uitslagen: /files/Uitslag_Inline_skate_9_juni_2018.pdf