Agenda voorpagina

30-09-2017
9:30 uur

Inline-skate kampioenschap Breda Jeugd 2017

Deze zomer organiseren de Bredase schaatsverenigingen het Inline-skate kampioenschap Breda voor de jeugd. Een wedstrijd verdeeld over drie wedstrijddagen voor kinderen van de Bredase verenigingen. In deze mini-competitie strijden de kinderen om het Bredaas kampioenschap. Met deze wedstrijden willen we de jongste jeugd kennis laten maken met wedstrijden rijden op de voor hun vertrouwde skeelerbaan in Breda. Zowel de geoefende als de minder geoefende jeugd is van harte welkom. Er is voor iedereen een prijs en het is een mooie gelegenheid om jezelf in wedstrijdverband te meten met andere Bredase kinderen.

Omdat de wedstrijd een lokaal initiatief is van De Striene en sv Ballangrud is er geen licentie nodig. De kinderen mogen kosteloos meedoen!

NB. De clubkampioenschappen vallen in deze mini-competitie. Zo is er een dagklassement en telt de uitslag mee voor het eindklassement.

 

Wedstrijddagen

-Zaterdag 17-6   09.30u-11.00u

-Maandag 26-6 17.30u-19.00u

-Zaterdag 30-9  09.30u-11.00u

-Reservedag: 2-10-2017

 


Deelnemers

Wil je meedoen aan de skeelercompetitie, meld je dan hieronder aan.


Aanmeldformulier skeelercompetitie

security image

 

Nieuws


Vrijdag 1 september werd het fietstijdritseizoen afgesloten met de finale van de Klaverblad competitie. Even zag het er naar uit, dat buien met onweer een spaak in het wiel zouden steken, maar dat bleek uiteindelijk mee te vallen. Klik hier voor de uitslag.