Zaterdagochtend 30 september deden 46 jeugdleden van De Striene en Ballangrud mee aan de derde en laatste wedstrijd om het Bredaas Inline skate kampioenschap. Wonder boven wonder bleef het tijdens de wedstrijd droog en konden we genieten van een hele mooie afsluiting. Alle deelnemers reden eerst twee individuele afstanden en daarna was er per categorie een afsluitende massstart. De rijders streden vol overgave. Het was gewoon genieten langs de baan.
 
Na afloop was er prijsuitreiking. De prijzen werden uitgereikt door Annamarie Thomas en de Bredase wethouder Paul de Beer met sport in zijn portefeuille. Zij werden daarbij geassisteerd door Cor Soons van De Striene, Willard van Vugt van Ballangrud en scheidsrechter Teun Schiphouwer. Na de prijsuitreiking was er voor iedereen taart om de succesvolle afloop te vieren. Dit evenement maakte weer duidelijk dat je samen meer kunt bereiken dan alleen.

Uitslag 30 september en eindklassement:
 
 
 

Nieuws


Voor alle jeugdleden organiseert De Striene al 16 jaar jaar lang elke zomer het befaamde jeugdkamp. Dit jaar zal het op 24, 25 en 26 augustus 2018 gehouden worden op een nieuwe locatie in Loon op Zand. Zorg dat je erbij bent, en schrijf je snel in met behulp van het onderstaande formulier!

Download Inschrijfformulier

Zaterdagochtend 30 september deden 46 jeugdleden van De Striene en Ballangrud mee aan de derde en laatste wedstrijd om het Bredaas Inline skate kampioenschap. Wonder boven wonder bleef het tijdens de wedstrijd droog en konden we genieten van een hele mooie afsluiting.