Zaterdagochtend 30 september deden 46 jeugdleden van De Striene en Ballangrud mee aan de derde en laatste wedstrijd om het Bredaas Inline skate kampioenschap. Wonder boven wonder bleef het tijdens de wedstrijd droog en konden we genieten van een hele mooie afsluiting. Alle deelnemers reden eerst twee individuele afstanden en daarna was er per categorie een afsluitende massstart. De rijders streden vol overgave. Het was gewoon genieten langs de baan.
 
Na afloop was er prijsuitreiking. De prijzen werden uitgereikt door Annamarie Thomas en de Bredase wethouder Paul de Beer met sport in zijn portefeuille. Zij werden daarbij geassisteerd door Cor Soons van De Striene, Willard van Vugt van Ballangrud en scheidsrechter Teun Schiphouwer. Na de prijsuitreiking was er voor iedereen taart om de succesvolle afloop te vieren. Dit evenement maakte weer duidelijk dat je samen meer kunt bereiken dan alleen.

Uitslag 30 september en eindklassement:
 
 
 

Nieuws


Zaterdagochtend 30 september deden 46 jeugdleden van De Striene en Ballangrud mee aan de derde en laatste wedstrijd om het Bredaas Inline skate kampioenschap. Wonder boven wonder bleef het tijdens de wedstrijd droog en konden we genieten van een hele mooie afsluiting.

Vrijdag 1 september werd het fietstijdritseizoen afgesloten met de finale van de Klaverblad competitie. Even zag het er naar uit, dat buien met onweer een spaak in het wiel zouden steken, maar dat bleek uiteindelijk mee te vallen. Klik hier voor de uitslag.