Vrijdag 1 september werd het fietstijdritseizoen afgesloten met de finale van de Klaverblad competitie. Even zag het er naar uit, dat buien met onweer een spaak in het wiel zouden steken, maar dat bleek uiteindelijk mee te vallen. Tegen het einde van de middag verdwenen alle buien van de radar en verscheen de zon. Omdat er heel weinig wind stond, waren de omstandigheden voor onze deelnemers uitstekend. Uiteindelijk kon de organisatie 32 rijders aan de start begroeten. Sponsor Klaverblad Verzekeringen had een fotograaf geregeld. Dit zal vast mooie plaatsjes hebben opgeleverd die we nog wel een keer te zien krijgen. 

Eerst gingen de 10 dames van start. Uiteindelijk realiseerde Nikki van der Zee de snelste tijd, voor Chiara Adams en Fleur Biesbroek. Dit was ook meteen de stand van het eindklassement. Daarna was het de beurt van de 22 heren. Hier realiseerde Jeffrey Doornbusch de snelste tijd. De 9,35 was de 4 na snelste tijd ooit en slechts 13 seconden boven zijn parcoursrecord. Jeffrey staat 3 keer in de top 5 van snelste tijden. De overige 2 staan op naam van Teun Sweere die helaas verstek moest laten gaan. Vanavond bracht Julien van Winden de tweede tijd op de klokken, terwijl Casper Martens voor de derde tijd tekende. Het eindklassement werd zo een prooi voor Jeffrey Doornbusch gevolgd door Julien van Winden en Jarno Pluijgers. Zo kwam er een einde aan weer een geslaagd fietstijdritseizoen.

Hier vind je de uitslag.

Nikki en Chiara; de nummers 1 en 2 bij de dames. 

Podium bij de heren: Jarno, Jeffrey en Julien.

 

 

Nieuws


Voor alle jeugdleden organiseert De Striene al 16 jaar jaar lang elke zomer het befaamde jeugdkamp. Dit jaar zal het op 24, 25 en 26 augustus 2018 gehouden worden op een nieuwe locatie in Loon op Zand. Zorg dat je erbij bent, en schrijf je snel in met behulp van het onderstaande formulier!

Download Inschrijfformulier

Zaterdagochtend 30 september deden 46 jeugdleden van De Striene en Ballangrud mee aan de derde en laatste wedstrijd om het Bredaas Inline skate kampioenschap. Wonder boven wonder bleef het tijdens de wedstrijd droog en konden we genieten van een hele mooie afsluiting.