Vrijdag 1 september werd het fietstijdritseizoen afgesloten met de finale van de Klaverblad competitie. Even zag het er naar uit, dat buien met onweer een spaak in het wiel zouden steken, maar dat bleek uiteindelijk mee te vallen. Tegen het einde van de middag verdwenen alle buien van de radar en verscheen de zon. Omdat er heel weinig wind stond, waren de omstandigheden voor onze deelnemers uitstekend. Uiteindelijk kon de organisatie 32 rijders aan de start begroeten. Sponsor Klaverblad Verzekeringen had een fotograaf geregeld. Dit zal vast mooie plaatsjes hebben opgeleverd die we nog wel een keer te zien krijgen. 

Eerst gingen de 10 dames van start. Uiteindelijk realiseerde Nikki van der Zee de snelste tijd, voor Chiara Adams en Fleur Biesbroek. Dit was ook meteen de stand van het eindklassement. Daarna was het de beurt van de 22 heren. Hier realiseerde Jeffrey Doornbusch de snelste tijd. De 9,35 was de 4 na snelste tijd ooit en slechts 13 seconden boven zijn parcoursrecord. Jeffrey staat 3 keer in de top 5 van snelste tijden. De overige 2 staan op naam van Teun Sweere die helaas verstek moest laten gaan. Vanavond bracht Julien van Winden de tweede tijd op de klokken, terwijl Casper Martens voor de derde tijd tekende. Het eindklassement werd zo een prooi voor Jeffrey Doornbusch gevolgd door Julien van Winden en Jarno Pluijgers. Zo kwam er een einde aan weer een geslaagd fietstijdritseizoen.

Hier vind je de uitslag.

Nikki en Chiara; de nummers 1 en 2 bij de dames. 

Podium bij de heren: Jarno, Jeffrey en Julien.

 

 

Nieuws


Zaterdag 29 september werd met de finale van het Klaverblad Bredaas Inlineskate kampioenschap afscheid genomen een geslaagd zomerseizoen. Zoals zo vaak afgelopen zomer scheen ook nu weer de zon uitbundig. Het was genieten op het Cor Vlemmix parcours naast de ijsbaan.

Door de jeugd van De Striene en Ballangrud werd behoorlijk strijd geleverd om de podiumplaatsen. Dankzij de bekwame jury liep alles op rolletjes en na iets meer dan een uur werd de wedstrijd afgerond en kon de stand worden opgemaakt. De prijzen werden deze keer uitgereikt door Marco Inghels van onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen. Naast de bekers en medailles had Kleverblad voor iedereen ook nog een extra presentje meegenomen. Na de prijsuitreiking was er voor iedereen taart. Dat na afloop alles op was, geeft wel aan dit dit goed in de smaak viel. Iedereen keerde dan ook tevreden huiswaarts. Tot op de ijsbaan.

Uitslagen:

/files/Eindklassement_2018.pdf

/files/Uitslag_29_sep_2018.pdf

Starter Hans de Bruijn schiet een deelnemer weg terwijl de jury er klaar voor is.

Starter Hans de Bruijn

Jury in actiellert

 

Vrijdagavond 31 augustus hebben we het tijdritseizoen onder prima omstandigheden afgesloten.

Door de deelnemers zijn weer hele snelle tijden op de klokken gezet. Bij de dames verbeterde Ingrid van den Wijngaard het 10 jaar oude parcoursrecord van Jaike de Graaf met 15 seconden. De nieuwe toptijd is 10,35. Het eindklassement over twee tijdritten is bij de dames gewonnen door Nikki van der Zee voor Bibi Arts en Bo Mengerink.

Bij de heren was Jeffrey Doornbusch opnieuw de snelste voor Richard van Schie en Lars Mengerink. Hier bleef het parcoursrecord net buiten bereik.

Uitslag: /files/Uitslag_tijdrit_31_augustus_2018.pdf

Maandag 25 juni werd onder zomerse omstandigheden de tweede jeugdwedstrijd afgewerkt. Voor de jeugd van Ballangrud was dit gelijk het clubkampioenschap voor de jeugd.

Met in totaal 49 deelnemers is de organisatie heel tevreden. De jeugd maakte er een mooie wedstrijd van. Door de toch wel stevige wind was het af en toe behoorlijk buffelen.

Uitslagen en tussenklassement via onderstaande links

/files/Uitslag_25_juni_2018.pdf
/files/Tussenklassement_25_juni_2018.pdf