Vrijdag 1 september werd het fietstijdritseizoen afgesloten met de finale van de Klaverblad competitie. Even zag het er naar uit, dat buien met onweer een spaak in het wiel zouden steken, maar dat bleek uiteindelijk mee te vallen. Tegen het einde van de middag verdwenen alle buien van de radar en verscheen de zon. Omdat er heel weinig wind stond, waren de omstandigheden voor onze deelnemers uitstekend. Uiteindelijk kon de organisatie 32 rijders aan de start begroeten. Sponsor Klaverblad Verzekeringen had een fotograaf geregeld. Dit zal vast mooie plaatsjes hebben opgeleverd die we nog wel een keer te zien krijgen. 

Eerst gingen de 10 dames van start. Uiteindelijk realiseerde Nikki van der Zee de snelste tijd, voor Chiara Adams en Fleur Biesbroek. Dit was ook meteen de stand van het eindklassement. Daarna was het de beurt van de 22 heren. Hier realiseerde Jeffrey Doornbusch de snelste tijd. De 9,35 was de 4 na snelste tijd ooit en slechts 13 seconden boven zijn parcoursrecord. Jeffrey staat 3 keer in de top 5 van snelste tijden. De overige 2 staan op naam van Teun Sweere die helaas verstek moest laten gaan. Vanavond bracht Julien van Winden de tweede tijd op de klokken, terwijl Casper Martens voor de derde tijd tekende. Het eindklassement werd zo een prooi voor Jeffrey Doornbusch gevolgd door Julien van Winden en Jarno Pluijgers. Zo kwam er een einde aan weer een geslaagd fietstijdritseizoen.

Hier vind je de uitslag.

Nikki en Chiara; de nummers 1 en 2 bij de dames. 

Podium bij de heren: Jarno, Jeffrey en Julien.

 

 

Nieuws


Maandag 25 juni werd onder zomerse omstandigheden de tweede jeugdwedstrijd afgewerkt. Voor de jeugd van Ballangrud was dit gelijk het clubkampioenschap voor de jeugd.

Met in totaal 49 deelnemers is de organisatie heel tevreden. De jeugd maakte er een mooie wedstrijd van. Door de toch wel stevige wind was het af en toe behoorlijk buffelen.

Uitslagen en tussenklassement via onderstaande links

/files/Uitslag_25_juni_2018.pdf
/files/Tussenklassement_25_juni_2018.pdf

Na de succesvolle start vorig jaar organiseren wij ook dit seizoen samen met Ballangrud drie wedstrijden om het Klaverblad Bredaas Inline Skate jeugdkampioenschap. Zaterdagochtend 9 juni 2018 was de eerste wedstrijd. Deze wedstrijd werd gecombineerd met het clubkampioenschap van De Striene. De tweede wedstrijd op maandagavond 25 juni is gelijk met het jeugdkampioenschap van Ballangrud. 

De jeugdige deelnemers hebben heerlijk strijd geleverd. Dankzij het mooie zomerweer was het voor iedereen genieten op de baan. In iets meer dan een uur was het programma afgerond en keerde iedereen tevreden huiswaarts. Hopen dat we 25 juni ook mooi weer hebben.

Uitslagen: /files/Uitslag_Inline_skate_9_juni_2018.pdf