Zaterdagochtend 17 juni organiseerden De Striene en Ballangrud voor de jeugd de eerste van een serie van drie wedstrijden om het Bredase Inline skate kampioenschap.

De organisatie was heel blij met de bijna vijftig jeugdige skeeleraars die aan de start stonden. Daarnaast werkte het weer geweldig mee om van deze eerste wedstrijd een succes te maken. Om iets over half tien ging de wedstrijd van start en ruim een uur later had iedereen drie afstanden afgewerkt. Met dank aan de vele juryleden die er voor zorgden alles op rolletjes verliep. Na afloop ontvingen alle deelnemers van De Striene sponsor Klaverblad Verzekeringen een strandbal als attentie.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde eerste wedstrijd. Deze kortdurende en laagdrempelige wedstrijden voorzien duidelijk in een behoefte. Maandagavond 26 juni is de tweede wedstrijd. We hopen dat we dan nog meer deelnemers hebben. 

Uitslagen

 

Agenda


Nieuws


Zaterdagochtend 30 september deden 46 jeugdleden van De Striene en Ballangrud mee aan de derde en laatste wedstrijd om het Bredaas Inline skate kampioenschap. Wonder boven wonder bleef het tijdens de wedstrijd droog en konden we genieten van een hele mooie afsluiting.

Vrijdag 1 september werd het fietstijdritseizoen afgesloten met de finale van de Klaverblad competitie. Even zag het er naar uit, dat buien met onweer een spaak in het wiel zouden steken, maar dat bleek uiteindelijk mee te vallen. Klik hier voor de uitslag.