Zaterdagochtend 17 juni organiseerden De Striene en Ballangrud voor de jeugd de eerste van een serie van drie wedstrijden om het Bredase Inline skate kampioenschap.

De organisatie was heel blij met de bijna vijftig jeugdige skeeleraars die aan de start stonden. Daarnaast werkte het weer geweldig mee om van deze eerste wedstrijd een succes te maken. Om iets over half tien ging de wedstrijd van start en ruim een uur later had iedereen drie afstanden afgewerkt. Met dank aan de vele juryleden die er voor zorgden alles op rolletjes verliep. Na afloop ontvingen alle deelnemers van De Striene sponsor Klaverblad Verzekeringen een strandbal als attentie.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde eerste wedstrijd. Deze kortdurende en laagdrempelige wedstrijden voorzien duidelijk in een behoefte. Maandagavond 26 juni is de tweede wedstrijd. We hopen dat we dan nog meer deelnemers hebben. 

Uitslagen

 

Nieuws


Na de succesvolle start vorig jaar organiseren wij ook dit seizoen samen met Ballangrud drie wedstrijden om het Klaverblad Bredaas Inline Skate jeugdkampioenschap. Zaterdagochtend 9 juni 2018 was de eerste wedstrijd. Deze wedstrijd werd gecombineerd met het clubkampioenschap van De Striene. De tweede wedstrijd op maandagavond 25 juni is gelijk met het jeugdkampioenschap van Ballangrud. 

De jeugdige deelnemers hebben heerlijk strijd geleverd. Dankzij het mooie zomerweer was het voor iedereen genieten op de baan. In iets meer dan een uur was het programma afgerond en keerde iedereen tevreden huiswaarts. Hopen dat we 25 juni ook mooi weer hebben.

Uitslagen: /files/Uitslag_Inline_skate_9_juni_2018.pdf