Ook dit jaar belooft het weer een groot feest te worden, en de begeleiding staat op het punt om het kamp ook dit jaar weer naar onovertroffen en/of legendarische hoogtes te tillen. Maar, dat kunnen we natuurlijk niet alleen… Daar hebben we jou voor nodig!
 
Dus, ben jij tussen 7 en 18 jaar? Hou je ervan om spelletjes te winnen? En vooral: ben je niet bang om vies te worden? Dan is dit jouw kans om met vriendjes en vriendinnetjes van het schaatsen (en het skeeleren) drie dagen lang plezier te maken. In teams zullen jullie gaan strijden om de prijs die al jaren lang een soort mythische status heeft… De prijs waar degenen die hem ooit gewonnen hebben nog steeds dagelijks aan terugdenken… De prijs die zelfs Sven Kramer nog meer begeert dan een Olympische medaille op de tien kilometer… De Gouden Schaats.
 
Lijkt het jou nou ook leuk om dit avontuur aan te gaan? En heb jij die Gouden Schaats nou altijd al eens willen winnen? Dan mag jij dit 15e Strienekamp echt niet missen. Elk jaar weten we weer een heleboel kinderen op te trommelen, dus je staat er zeker niet allen voor! Dus kijk je moeder, vader, opa, oma, buurvrouw, grote broer of zus lief aan en zorg dat jij er 15, 16 en 17 september bij bent! Het inschrijfformulier vind je hieronder.
En dan gaan we er met zijn allen voor zorgen dat dit het mooiste kamp ooit wordt.
 

Nieuws


Na de succesvolle start vorig jaar organiseren wij ook dit seizoen samen met Ballangrud drie wedstrijden om het Klaverblad Bredaas Inline Skate jeugdkampioenschap. Zaterdagochtend 9 juni 2018 was de eerste wedstrijd. Deze wedstrijd werd gecombineerd met het clubkampioenschap van De Striene. De tweede wedstrijd op maandagavond 25 juni is gelijk met het jeugdkampioenschap van Ballangrud. 

De jeugdige deelnemers hebben heerlijk strijd geleverd. Dankzij het mooie zomerweer was het voor iedereen genieten op de baan. In iets meer dan een uur was het programma afgerond en keerde iedereen tevreden huiswaarts. Hopen dat we 25 juni ook mooi weer hebben.

Uitslagen: /files/Uitslag_Inline_skate_9_juni_2018.pdf