Ook dit jaar belooft het weer een groot feest te worden, en de begeleiding staat op het punt om het kamp ook dit jaar weer naar onovertroffen en/of legendarische hoogtes te tillen. Maar, dat kunnen we natuurlijk niet alleen… Daar hebben we jou voor nodig!
 
Dus, ben jij tussen 7 en 18 jaar? Hou je ervan om spelletjes te winnen? En vooral: ben je niet bang om vies te worden? Dan is dit jouw kans om met vriendjes en vriendinnetjes van het schaatsen (en het skeeleren) drie dagen lang plezier te maken. In teams zullen jullie gaan strijden om de prijs die al jaren lang een soort mythische status heeft… De prijs waar degenen die hem ooit gewonnen hebben nog steeds dagelijks aan terugdenken… De prijs die zelfs Sven Kramer nog meer begeert dan een Olympische medaille op de tien kilometer… De Gouden Schaats.
 
Lijkt het jou nou ook leuk om dit avontuur aan te gaan? En heb jij die Gouden Schaats nou altijd al eens willen winnen? Dan mag jij dit 15e Strienekamp echt niet missen. Elk jaar weten we weer een heleboel kinderen op te trommelen, dus je staat er zeker niet allen voor! Dus kijk je moeder, vader, opa, oma, buurvrouw, grote broer of zus lief aan en zorg dat jij er 15, 16 en 17 september bij bent! Het inschrijfformulier vind je hieronder.
En dan gaan we er met zijn allen voor zorgen dat dit het mooiste kamp ooit wordt.
 

Agenda


Nieuws


Zaterdagochtend 30 september deden 46 jeugdleden van De Striene en Ballangrud mee aan de derde en laatste wedstrijd om het Bredaas Inline skate kampioenschap. Wonder boven wonder bleef het tijdens de wedstrijd droog en konden we genieten van een hele mooie afsluiting.

Vrijdag 1 september werd het fietstijdritseizoen afgesloten met de finale van de Klaverblad competitie. Even zag het er naar uit, dat buien met onweer een spaak in het wiel zouden steken, maar dat bleek uiteindelijk mee te vallen. Klik hier voor de uitslag.